Carina Van Cauter

Carina laat van zich horen

Als effectief lid van de Kamercommissies Justitie en Financiën, en effectief lid van de opvolgingscommissie Seksueel misbruik, duikt Carina regelmatig op in de pers. Onderstaand kan u een overzicht vinden van haar eigen persberichten en de artikels waarin zij verscheen.

De kwestie Loes, of is er geen kwestie?

De nationale bondscoach van de cyclocross Rudy De Bie maakt morgen dinsdag bekend met welke Belgen (m/v) we naar het WK veldrijden in Luxemburg trekken. De Bie trekt de selectie van Loes Sels bij de vrouwen in twijfel omdat ze “moeder van twee kinderen en hobbycrosser” is. It's a mans world? De nationale bondscoach van de cyclocross Rudy De Bie is een minzaam man. Hij heeft - in tegenstelling tot zijn broer Danny De Bie - niet echt het karakter om al eens te prikkelen, provoceren of tegen de haren in te strijken.

Lees meer

Lokale Open VLD toost op 2017: "Een versnelling hoger naar gemeenteraadsverkiezingen" (HN)

Destelbergen -“Een versnelling hoger schakelen ter voorbereiding van de gemeenteraadsverkiezingen van 2018”, het was een voor de hand liggende boodschap van de lokale voorzitter Elsie Sierens op de nieuwjaarsreceptie zaterdagavond in de Eenhoorn. Gastspreker was federaal volksvertegenwoordiger Carina Van Cauter.

Lees meer

Erfenis plannen wordt minder frustrerend (DT)

Met het hele gezin een bindende deal sluiten over uw erfenis. Dat wordt mogelijk dankzij het nieuwe erfrecht. Het geeft iedereen meer vrijheid om na te laten wat hij wil, aan wie hij wil. En het biedt wie schenkt meer zekerheid. Nieuw samengestelde gezinnen. Families met een familiebedrijf. Kinderloze singles en koppels. Gezinnen met gehandicapte kinderen. Ongehuwde koppels. Maar ook het klassieke gezin met mama, papa en kinderen. Allemaal botsen ze vandaag op de limieten opgelegd door een eeuwenoud erfrecht. Maar dat verandert binnenkort.

Lees meer