Carina Van Cauter

Carina laat van zich horen

Als effectief lid van de Kamercommissies Justitie en Financiën, en effectief lid van de opvolgingscommissie Seksueel misbruik, duikt Carina regelmatig op in de pers. Onderstaand kan u een overzicht vinden van haar eigen persberichten en de artikels waarin zij verscheen.

Els Ampe wordt deelstaatsenator voor Open Vld (Bruzz)

Open VLD heeft dinsdag haar vier deelstaatsenatoren aangeduid. De vier leden van het Vlaams Parlement die voor de Vlaamse liberalen ook in de Senaat zullen zetelen zijn: Willem-Frederik Schiltz, Carina Van Cauter, Els Ampe en Stefanie D'Hose. De partij heeft ook recht op één gecoöpteerde senator, maar de beslissing daarover valt later pas.

Van Cauter (Open Vld) naar Vlaams parlement (HLN)

Met 22,74 %, een winst van 2,24%, in het kieskanton Herzele doet Open Vld het heel wat beter dan in de rest van Vlaanderen. Als lijsttrekker voor het Vlaams parlement haalt Carina Van Cauter 31.819 voorkeurstemmen.

Lees meer

Slachtoffer van bellenblazerij van ultrarechts (HN)

Carina Van Cauter (Open VLD) is erg tevreden met haar persoonlijke score van 36.883 stemmen tegenover 24.945 bij vorige verkiezingen. “Daardoor blijft Open VLD met 28 procent ook de grootste partij in Herzele. In het kanton Herzele haalde het Vlaams Belang de overmacht door de stemmen in Haaltert, een gemeente die in het spoor van Ninove vaart.

Lees meer