Carina Van Cauter

Carina laat van zich horen

Als effectief lid van de Kamercommissies Justitie en Financiën, en effectief lid van de opvolgingscommissie Seksueel misbruik, duikt Carina regelmatig op in de pers. Onderstaand kan u een overzicht vinden van haar eigen persberichten en de artikels waarin zij verscheen.

Van Cauter (Open Vld) naar Vlaams parlement (HLN)

Met 22,74 %, een winst van 2,24%, in het kieskanton Herzele doet Open Vld het heel wat beter dan in de rest van Vlaanderen. Als lijsttrekker voor het Vlaams parlement haalt Carina Van Cauter 31.819 voorkeurstemmen.

Lees meer

Slachtoffer van bellenblazerij van ultrarechts (HN)

Carina Van Cauter (Open VLD) is erg tevreden met haar persoonlijke score van 36.883 stemmen tegenover 24.945 bij vorige verkiezingen. “Daardoor blijft Open VLD met 28 procent ook de grootste partij in Herzele. In het kanton Herzele haalde het Vlaams Belang de overmacht door de stemmen in Haaltert, een gemeente die in het spoor van Ninove vaart.

Lees meer

Meer dan een op vier in de Denderstreek stemt Vlaams Belang (HLN)

“Ik heb dit voelen aankomen”, reageert Carina Van Cauter (Open Vld), lijsttrekker voor het Vlaams parlement in Oost-Vlaanderen. “De mens op de straat gooit illegaliteit, vluchtelingen en migratie op één hoop. Voor hen zijn dat allemaal allochtonen die komen profiteren van onze sociale zekerheid, die ervoor zorgen dat we langer moeten werken en zorgen dat onze pensioenen niet omhoog kunnen. De mensen geloven niet als wij zeggen dat dit niet zo is.

Lees meer