Carina Van Cauter

Carina laat van zich horen

Als effectief lid van de Kamercommissies Justitie en Financiën, en effectief lid van de opvolgingscommissie Seksueel misbruik, duikt Carina regelmatig op in de pers. Onderstaand kan u een overzicht vinden van haar eigen persberichten en de artikels waarin zij verscheen.

Zottegem, Herzele en Houtem organiseren samen BK wielrennen (HN)

Die drie burgemeesters geven nog mee dat ze er alles aan zullen doen om ook het vrouwenwielrennen te helpen promoten. Daarom werd ook de Zottegemse wielrenster Sofie De Vuyst in het project betrokken. “De vrouwen rijden nu al op dezelfde dag als de heren, maar het moet nog beter”, zegt de Herzeelse volksvertegenwoordiger Carina Van Cauter, echtgenote van burgemeester Van Tittelboom, hierover.

Lees meer

Van Overtveldt is genaderecht kwijt (DS)

Jaarlijks krijgen een paar honderden mensen fiscale genade van Van Overtveldt. Het gaat daarbij om belastingplichtigen die sociaal, humanitair of financieel getroffen zijn. De minister doet dat op voorspraak van de administratie. 'Maar die administratie is bij een betwisting van een boete betrokken partij', zegt Van Cauter.

Lees meer

Kamer geeft federale regering pijnlijk herexamen (DS)

De onschendbaarheid van de woning blijft een heilig principe. Niemand stelt de noodzaak van een wettelijk kader in vraag, maar het ontwerp is doorgeschoten. 'En stoemelings worden enkele grondrechten ter discussie gesteld. Dit is een princiepskwestie', zegt Van Cauter.

Lees meer